Podnikatelské poradenství a kurzy na Litovelsku a Bouzovsku

Díky Evropskému projektu podpořeného z dotačního programu MAS Moravská cesta můžeme poskytovat poradenství v oblasti financí, daní, marketingu, propagace na internetu apod., ale také komplexní přípravu v podobě rekvalifikačního kurzu Základy podnikání na území MAS.

Bezplatně nabízíme tyto služby nezaměstnaným evidovaným na Úřadě práce tzv. uchazečům nebo zájemcům o zaměstnání evidovaným na Úřadu práce. To jsou také osoby, které jsou v pracovním poměru, ale hledají nové uplatnění na trhu práce.

V rekvalifikačním kurzu účastníci zpracovávají podrobný podnikatelský plán a získávají také informace o možnostech finanční dotace do zahájení podnikání z Úřadu práce, Nadace Veolia, ale také dotačních programů zpravovaných MAS. Toto vzdělávání a poradenství je plně hrazeno z projektu. Mezi účastníky, kterým jsme pomohli s přípravou podnikání nebo získáním nezanedbatelné finanční dotace od Úřadu práce jsou například mladý kovář z Bouzova, pedikérka z Bílé Lhoty nebo interiérová designérka a návrhářka nábytku z Luké.

Čím dál častěji se setkáváme se situací, kdy jsou v obcích volné prostory využitelné k podnikání i vhodní kandidáti na jejich provozování. V našem kurzu se mohou připravit, vše promyslet, získat názor poradců a dalších účastníků a vstupovat tak do podnikání mnohem sebevědoměji a vést ho udržitelně. Pro další informace o možnostech zapojení do projektu se obracejte přímo na Podnikatelskou líheň, kde se Vám rádi budeme věnovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *